Gå til hovedinnhold

Modulsofa – Skreddersydd sofa for din stue

Modulsofaen har blitt et svært populært møbel med sin store tilpasningsdyktighet og moderne uttrykk. Les mer om hvordan du kan skreddersy din egen sofa!

Har du en designer i magen? Da kan en modulsofa være løsningen for deg. Sannheten er i hvert fall at vi selv vet best hvordan vi vil ha det hjemme. Vi kjenner fordelene og utfordringene med de ulike rommene i boligen, og har ofte klare tanker om hvordan et rom best kan benyttes og hva slags møbler vi ønsker å plassere der. Hos oss kan du designe din egen sofa!

 

Modulsystemet Palma får du bare hos Bohus, og dette er en av våre mest populære sofaer. 

 

Med færre moduler, mørkere farger og smalere armlener får Palma et annet uttrykk, og passer perfekt til mindre rom.

 

Ta for eksempel stuen, rommet der vi både feirer høytidelige anledninger og slapper av i ensom majestet iført kosebukser. Å finne en sofa som passer perfekt, kan være en utfordring hvis du går for ferdige løsninger. Heldigvis er det mulig å selv bestemme både materialer, utforming og størrelse – «hemmeligheten» er å velge en modulsofa!

 

Tidløs, skandinavisk stil og mange kombinasjonsmuligheter – vi forstår hvorfor Nordic er en bestselger! 

 

Som hjørnesofa trukket i lysegrått stoff har Nordic et annet, mykere uttrykk, selv om det nordiske preget fortsatt er tydelig. 

Hos Bohus opplever vi at mange kunder ser fordelen ved å selv kunne komponere en sofa som passer perfekt hjemme hos dem. Modulsofaer består av ulike deler (moduler) som du kan velge mellom og skape en sofa med den størrelsen og formen som passer best mulig i rommet der den skal stå. Kanskje du har plass til to standardmoduler og en divan, eller har rom nok til en hjørneløsning som rommer hele slekta?

Det stopper ikke der – mange modulsystemer lar deg velge mellom ulike ben, armlener og andre detaljer. Smale metallben gir for eksempel et helt annet uttrykk enn mer solide understell i tre, og på den måten kan sofaen skreddersys til din interiørstil.

 

Det norskproduserte modulsystemet Free kommer med ti års garanti og byr på mange muligheter for å forme sofaen etter egne ønsker. 

 

 

 

I tillegg til en rekke ulike moduler, armlener og materialer, kan du også velge mellom fast eller myk sittekomfort.

 

Modulsofa som matcher eller skaper kontrast til ditt hjem

Modulsofaene du finner hos Bohus kommer med et stort utvalg materialer i et bredt fargespekter fra tidløse nøytrale nyanser til mer sprelske farger. For den mer vågale går det fint an å velge ulike farger og stoffer på de forskjellige modulene. Kanskje sofaen i dine drømmer er både grønn og blå?

En mer fargerik sofa er i hvert fall helt i tråd med høstens interiørtrender bygger opp om mer variert fargebruk i hjemmet, med gult, turkis og andre knallfarger side om side med dypere nyanser av både rødt, grønt og lilla, kjølige pasteller og mer mettede beige- og jordtoner. Noe for enhver, og spennende valgmuligheter for den som kan utforme sofaen sin etter eget hjerte.

 

Fia fra den norske kvalitetsprodusenten Brunstad finnes i flere oppsett og kommer med ulike tekstiler og skinn. 

På bildet øverst i saken vises sofamodellen More som kommer i mange moduler og har flere ulike armlener og en mengde stoffer å velge mellom. Du kan også få sofaen levert i skinn.