Gå til hovedinnhold

Et solid valg til spiseplassen: Elements

I denne funksjonelle serien spisemøbler er det dine ønsker og idéer som er i hovedfokus!

Elements er et konsept fra kristensen&kristensen! Hele serien består av designelementer i høy kvalitet, utført i fine og naturlige materialer, som heltre ask, elegant rotting på dører og pulverlakkerte stålben. Alt kan tilpasses dine behov når det kommer til størrelse, farge og utforming!

Serien består av spisebord, sofabord, konsollbord, skap og skjenker av solid dansk håndverk, høy kvalitet og flotte detaljer!

Se hele utvalget her!

Skreddersydd for deg - skap din egen stil!

Møblene fra Elements produseres etter at du har tatt dine valg for materialer, farge og finish. Dette gir deg full frihet til å skape ditt personlige møbel. Det finnes valgmuligheter på både mål, bordplate, farge, behandling, ben og kantprofil.

Følg disse enkle trinnene og skap ditt eget, personlige preg på møbelet du ønsker i ditt hjem!

1. Velg bordplate og kant på spisebordet

Dette er det første steget mot drømmebordet ditt. Hvert spisebord har ulike valgmuligheter. Både lengde og tykkelse på bordplater fra Elements kan tilpasses. Kantene kan være organiske, harlekin eller rette. Harlekin bordkant vil si at platen skrår innover på undersiden, se illustrasjon. Velg mellom hel bordplate, to-delt bordplate eller delt plate med synkron uttrekk. De ulike spisebordene kan forlenges med to ileggsplater eller to tilleggsplater. Vet du ikke helt forskjellen? Tileggsplatene kan du sette på hver ende av bordet, mens ileggsplatene kan du sette inn i midten av bordet slik at bordet kan dras ut.

Se alternativene du kan velge mellom!

 

På dette bordet er det brukt én tilleggsplate på hver ende. Det forlenger bordet med 100 cm. Bordet går altså fra å være 240 cm til hele 340 cm langt!

 

Bordplaten er i alternativ "H", som betyr hel plate, med en rett kant. 

 

Spisebordet viser alternativ 2 av valgmulighetene på bordplater. Plate 2 vil si at bordplaten består av to helplater med en liten avstand mellom plankene.

 

Bordet har en harlekin kant, som betyr at den skrår innover på undersiden. Se de ulike kantprofilene lenger ned i artikkelen!

 

Bordplaten på dette spisebordet er i alternativet «H», som betyr hel plate, med en organisk kantprofil. 

 

Med en organisk kantprofil understrekes det unike ved tre som naturmateriale, og du er garantert et originalt bord!

2. Velg et rundt spisebord!

Hvis du ønsker å skreddersy et rundt bord i Elements-serien, har du også stor valgfrihet! Velg blant et stort antall størrelser. Velg mellom hel eller delt bordplate som du kan gjøre enda større med to ileggsplater eller to tilleggsplater. Også her kan lengde og tykkelse på bordplaten tilpasses. Kanten på bordet kan være rett eller skrå. Se mulighetene under!

 

Bordplaten på det runde spisebordet har en størrelse på 130 cm i diameter, med en Harlekin kantprofil. Det vil si at bordplaten skrår inn på undersiden. 

 

Spisebordet har ben i alternativ B (se bildet over) i stål. 

3. Velg ben til ditt spisebord

Det finnes mange valgmuligheter for hvilke ben du kan ha på ditt Elements møbel. Her er det ulike valg for langbord og rundbord, se bildene under. Du kan gå for ben i trematerialer eller en mer industriell look i svart pulverlakkert stål. Stålben gir på lik linje med treben, flere valgmuligheter for fargetilpasning. Bildene under viser de ulike benalternativene du kan velge mellom. 

 

Spisebord med benalternativ 6. 

 

Det runde spisebordet får et spennende uttrykk med benalternativ B. 

 

Her har spisebordet benalternativ 5. 

4. Velg farge og finish

Det finnes en rekke finisher og farger som setter prikken over i'en på ditt møbel fra Elements. Mørkt eller lyst? Ask eller eik? Det er du som bestemmer! Vi anbefaler å besøke et av våre varehus for å se på alternativene. Da kan du være helt sikker på farge og materialvalg. Og spør gjerne en av våre dyktige ansatte hvis du har noen spørsmål, vi hjelper deg gjerne!

Bygg ditt Elements skap

Elements-serien består også av skap og skjenker. Disse kommer som moduler som du kan designe slik du ønsker! Ønsker du glass eller rotting på skapdørene dine? Tre eller kanskje HIFI-stoff? Og hvilke typer ben? Hva med LED- lys på vitrineskapene? Velg deg ut de elementene som skaper de perfekte rammene rundt deg og dine. Her er mulighetene mange! 

Les Elements-katalogen her!

Forleng levetiden på dine møbler

Å ta godt vare på hjemmets møbler forlenger levetiden deres og gjør at de tar seg bedre ut mens du har dem. Møbelet vedlikeholdes med et passende pleieprodukt, som olje, såpe eller voks. Dette kan du gjøre en til tre ganger i året, alt etter hvor slitt møbelet er, eller hvor tørr luft ditt møbel er utsatt for. Vi anbefaler at møbelet behandles med ytteligere ett lag olje før det tas i bruk. Treverk bør oljes regelmessig med Danish oil eller Rubinol som du finner i alle våre varehus.

John Moe er kvalitets- og miljøsjef i Bohus, og er opptatt av å gi kundene de nødvendige råd rundt pleie og vedlikehold av produktene som de kjøper.

– Det er svært viktig å sørge for at møblene er rene. Ved bruk av riktige vedlikeholdsmidler vil møblene ha opptil fire ganger så lang levetid som ved å ikke vedlikeholde, sier han. 

Les flere vedlikeholdstips her!