Gå til hovedinnhold

Samme sofa - tre ulike stiler

Vi har testet ut Weston sofaen i tre helt ulike interiørstiler. Liker du best den bohemske, den industrielle eller den rustikke stilen?

Weston i rustikk og landlig stil

Naturtemaet er viktig i den rustikke stilen, men røffe elementer som drivved og bjørkekubber tones ned, men de taktile materialene er fortsatt populært. Helheten er en renere, mer klassisk og tidløs uttrykksform. Farger og overflater er direkte inspirert av naturen, og materialene slites vakkert med årene noe som tilfører interiøret en autentisk patina. Paletten har snille og ikke for sterke farger. Her er hovedfargene jordfarger i brunt, sort og grønt, kombinert med nøytrale farger. Keramikk er et must denne sesongen!

Visste du at du kan få Weston sofaen i utallige farger, tekstiler og mange ulike størrelser? På den måten passer denne favoritten i alle hjem - uansett stil. Besøk gjerne våre varehus for å se alle mulighetene, vi hjelper deg gjerne!

Se utvalget her!

Weston i bohemsk stil

Den nordiske stilen handler mye om å skape et rent design. Stilen preges av modernitet og stramme linjer. Den nordiske stilen har de siste årene gått i en mer bohemsk retning med inspirasjon fra Østen. Uttrykket er ungt og urbant, med inspirasjon fra Østens kultur, kunst og design. Fargene er lyse, med ulike toner av brunt og svart.  Overflatene er gått fra å være glatte og rene til å være taktile med mer struktur. Det gjør uttrykket mer spennende! Her ser du Weston sofaen i en mer minimalistisk styling hvor møblene og interiøret i rommet får mye luft mellom seg, og skaper et rent uttrykk. 

Weston i industriell stil

Den industrielle stilen er voksen og urban, men kjennetegnes av et formspråk som tiltaler både kvinner og menn i alle aldre. Myke former og overflater innbyr til å slå seg ned. Interiøret er av høy kvalitet, og gjerne et voluminøst preg. Fargepaletten er sofistikert med innslag av sterke farger, som den okergule sofaen vi ser her. Den industrielle stilen passer like godt i moderne byleiligheter som til hytta på fjellet.