Gå til hovedinnhold

Slik innreder du med fløyelsgardiner

Gi hjemmet ditt et luksuriøst og trendy uttrykk med fløyelsgardiner.

Fløyel er et taktilt stoff med tyngde. Fargene får en unik dybde og glans. Fløyelsgardiner gir en følelse av luksus og rommet får et spennende og trendy blikkfang. I tillegg til å være stilig, har fløyelsgardiner også nytteverdi. Det tunge stoffet isolerer både lyd og lys og siden stoffet er tykt, fungerer fløyelsgardiner godt som solskjermer på sommerstid.

Gi stuen et moderne løft med fløyelsgardiner

Fløyelsgardiner kommer i flere ulike farger og det finnes flere alternativer enn de vante mørke fløyelsgardinene. For et moteriktig interiør vil lyse fløyelsgardiner sette preg på rommet de henger i. Fargevalget bør også basere seg på resten av interiøret ditt. Du kan hente opp farger fra andre komponenter i rommet og velge en farge som går ton-i-ton. Kombinerer du fløyelsgardinene med tynnere tekstiler og detaljer i rommet, får du et gjennomtenkt og helhetlig uttrykk på rommet.

Match sofaen med fløyelsgardinene

En sofa i fløyel står godt sammen med fløyelsgardiner. Har du en fløyelssofa vil fløyelsgardiner i samme fargetone skape et harmonisk og stilig uttrykk i rommet. For å skape et samspill i rommet trengs det større kontraster til all fløyelen. Det kan du skape med for eksempel en skinnstol og et trebord med stålben. Suppler med ulike interiørdetaljer som bøker, en steinfigur, planter og blomster. Slik får du en raffinert og stilig stue med et hint av luksus.

Kom innom din nærmeste Bohus for en hyggelig prat og en titt på våre fløyelsgardiner.