Gå til hovedinnhold

Bohus Exclusive by Tone Kroken

Tone Kroken er en anerkjent interiørstylist og designer som har stylet hjem for både privatpersoner, bedrifter og kjendiser. Hun er en trendsetter som liker å mikse maksimalisme med minimalisme.

Inspirert av personlige reiser og omgivelsene rundt seg har Tone skapt møbler hun selv har savnet. Uttrykket gjør produktene unike og hun har fokus på proporsjoner, kvalitet og fleksibilitet slik at kolleksjonen kan passe inn i de tusen hjem.

Nydelige kvaliteter og farger

Hvilken farge passer best hjemme hos deg? Hva med stilig denim-blå, behagelig beige eller er du den vågale typen som velger rosa? Finn din stil blant 4 kvaliteter og 26 ulike farger. Vi er sikker på at du finner din match.

SOCIAL

Social er en myk og behagelig sofa med store vendbare puter og et design som nærmest omfavner deg med sin lave rygg og gode dybde. En elegant og klassisk kvalitetssofa som glir sømløst inn i alle stiler. Sofaen inviterer til gode samtaler med bena oppunder deg og gjerne et glass vin eller en god bok i hånden. Social er perfekt for store og små – alene eller sammen.

CLUB

Designet på Club er inspirert av en herlig hotellounge, hvor du både kan sitte godt eller unne deg en herlig formiddagslur. De smale armlenene, dybden og den lave ryggen gir sofaen et stramt og moderne preg – akkurat som en loungesofa skal være. Club skal eie rommet den står i og være et wow-element, både estetisk og med tanke på sittekomfort. Og når du reiser deg, ser den akkurat like fin ut.