Gå til hovedinnhold

Nyhet: Signature Collection By Halvor Bakke

Bohus er stolte av å lansere en helt ny hagekolleksjon, Signature Collection by Halvor Bakke. Kolleksjonen er et klassisk hagemøbelment med stor fleksibilitet og spennende detaljer. Halvor forteller at tanken bak kolleksjonen var å skape noe som var anvendelig.

– Jeg ville at hagekolleksjonen skulle være fleksibel i både uttrykk og møbleringsmuligheter. Du kan tilpasse møblene til ditt hus og uteområde og kombinere på ulike måter slik at ikke alle får samme løsning.

Din egen stil

Siganture Collection- kolleksjonen kombinerer tett og åpnere flett. Alle møblene inkluderer to putetrekk, en i mørk grå og en i naturhvit. På den måten kan du velge hvilken stil du ønsker.

– Å kombinere ulik flett gjør uttrykket mer lekent og gjør at møbleringen virker mer tilfeldig. Det er en stor fordel å få to putetrekk i ulike farger med i prisen. Er man på hytta på fjellet velger man gjerne det koksgråe trekket for et mer lunt uttrykk. Slik kan man velge det som passer best til sitt hus.

 

Hagekolleksjonen til Halvor Bakke er av klassisk design med spennende detaljer

Kolleksjonen består av frittstående sofaer og stoler i tillegg til moduler som kan settes sammen slik du ønsker. På den måten kan du tilpasse møblene ditt uteområde på en gøy måte hvor det er mulighet for å leke med ulike uttrykk. Sofabordene kommer som sett og kan forlenges og justeres etter ønske. Både ramme og bordplate tåler vær og vind men avviker uttrykksmessig fra tradisjonelle hagebord. Det gir hageserien en ekstra «snert».