Gå til hovedinnhold
INSPIRASJON

EVENTYRLIGE SOMMERHYTTER

Landlig stil i Provence

Nå er tiden inne for en sommerlig fornyelse av hjem, feriehus og hytter! Ønsker du å pusse opp hytta? Kanskje det er akkurat denne sommeren du setter i gang det store prosjektet! I såfall kan du la deg inspirere av sommerhyttene som har vært med i programmet Eventyrlig oppussing! Bildene under viser en sommerhytte i Frankrike, i en landlig og elegant stil. 

 

Les om oppussingen i Frankrike her!

En maritim sørlandsperle

På Justøya utenfor Lillesand, ligger en gammel skipsrederhytte til som en ordentlig sørlandsperle. Hytta ble pusset opp og innredet ved å blande nytt og gammelt i maritime fargetoner. 

 

Les om oppussingen her!

Sommerparadis på den ytterste øde øy

Utvær er Norges vestligste øygruppe og ligger forblåst, langt fra fastlandet et sted på Vestlandet. Her ble en 150 år gammel hytte pusset opp og innredet med et luftig uttrykk, som stod i stil med værforholdene på øya. 

 

– De mørke fargetonene hører til på fjellhyttene. På sommerhyttene ved sjøen liker jeg å bruke lyse toner på veggene og innrede med møbler i lette, sommerlige farger, tipser interiørekspert Halvor Bakke. 

 

Se hele oppussingen her!

Nordisk sommeridyll

Den vakre Gulholmen ligger for seg selv, skjermet mellom skjærene på øya Sotra utenfor Bergen. Hytta ligger idyllisk til, med en stor brygge og uteplass. Inne i hytta ble stilen nordisk, med en dempet fargeskala og minimalistisk møblering.

 

Se oppussing her!