Gå til hovedinnhold
SUMMER BLOSSOM

HOT SUMMER

Det er den magiske tiden på sommeren hvor temperaturen er behagelig når du våkner og litt for høy når du legger deg om kvelden. Det er tiden hvor du gleder deg over at du ikke er på ferie fordi det er helt perfekt her hjemme. Den følelsen fyller hele kroppen og du klarer å slappe helt av – nå er det Hot Summer!

Etter en dag på stranden er det fantastisk å komme hjem til en innbydende uteplass full av grønne planter, og en myk og behagelig sofagruppe. De lange, varme kveldene brukes på uteplassen ved grillen, sammen med gode venner og familie. Hengestolen er en sikker vinner på hagefesten!

Hot Summer er lett, lekent og gir deg en følelse av varmere strøk. Hot Summer er tiden for å lene seg tilbake i en behagelig hagestol, slappe av og nyte feriefølelsen. Helt til det blir alt for varmt og du må hoppe i bassenget, eller svømme en tur i sjøen. Hot Summer er en enhver nordmanns drøm på hvordan sommeren burde være, men som vi også klager på etter noen dager med svette netter og lite søvn.

Hva er vel bedre på lange, varme sommerdager enn å avslutte kvelden med gode venner til en ordentlig sommerfest? Pynt uteplassen eller stuen med sommerens friske farger og skap skikkelig partystemning for gjestene. Vær litt vågal og kombiner fargerike lyslenker, dekorative puter og drinker i morsomme glass - farger skaper den gode stemningen og man får virkelig følelsen av Hot Summer.