Gå til hovedinnhold
INSPIRASJON

OPPLYST I HØSTMØRKET

Enten du vil det eller ei, så er høsten på vei. Været begynner å bli kaldere og vi har mørkere kvelder i vente. Spennende lamper gir hjemmet ditt personlighet og stemning!

Høstens lamper kommer i ulike farger, former, størrelser, materialer og detaljer. Ethvert hjem, uansett stil, vil kunne finne en favoritt. Nå er det tid for å lyse opp hjemmet i høstmørket!

Messing, metall, stål og håndflettet naturrotting blir en tydelig trend og er med på å skape en hjemmekoselig følelse denne høsten.

Stilfull, enkle og rene linjer. Med lamper i imponerende skandinavisk design kan du nyte god belysning og samtidig spre eksklusiv atmosfære i hjemmet. 

Metall, tre og keramikk er nydelige materialer å kombinere. Sammen er de med på å lage en varm, lun, og intim atmosfære. En stor trend i år er lamper som henger langt ned fra taket og som skaper et blikkfang - det er med på å gi wow-faktor i rommet!

Utenfor er høstmørket kommet for å bli, og det krever at vi lyser opp inne. Velg energigivende lamper som gjør deg glad – det skaper også glade hjem. Se alle lamper her!