Gå til hovedinnhold
INSPIRASJON

OPPLYST I HØSTMØRKET

Enten du vil det eller ei, så er høsten på vei. Været begynner å bli kaldere og vi har mørkere kvelder i vente. Nå er det tid for å lyse opp hjemmet i høstmørket!

Høstens lamper kommer i ulike farger, former, størrelser, materialer og detaljer. Ethvert hjem, uansett stil, vil kunne finne en favoritt. Spennende lamper gir hjemmet ditt personlighet og stemning!

Messing, metall, stål og håndflettet naturrotting blir en tydelig trend og er med på å skape en hjemmekoselig følelse denne høsten.

Stilfull, enkle og rene linjer. Med lamper i imponerende skandinavisk design kan du nyte god belysning og samtidig spre eksklusivitet i hjemmet. 

Metall, tre og keramikk er nydelige materialer å kombinere. Sammen er de med på å lage en varm, lun, og intim atmosfære. En stor trend i år er lamper som gir rommet en wow-faktor og henger langt ned fra taket - det er med på å skape et stort blikkfang i rommet!

Utenfor er høstmørket kommet for å bli, og det krever at vi lyser opp inne. Velg energigivende lamper som gjør deg glad – det skaper også glade hjem. Se alle lamper her!