Gå til hovedinnhold
COSY LIVING

TID FOR INNEKOS

Etter en varm og lang sommer er det plutselig befriende å kjenne en crispy og kjøligere luft. Morgenene begynner å bli kaldere, og det tar lenger tid før solen varmer ordentlig. Sensommeren går mot slutten og det er overraskende deilig å tilbringe mer tid innendørs.

Selv om kroppen elsker å kjenne solen varme huden og saltvannet klø lett i håret, er det noe ekstra avslappende med skikkelig innekos. Vi får lyst til å fornye hjemmet med høstens brente toner, og å skape en lun og varm hule klar for kaldere kvelder. 

Det er tid for innekos! Og hva sier mer innekos enn en stor og myk sofa med plass til alle du ønsker å invitere på en koselig høstkveld? Sofaen kan fylles med store puter i høstens vakre farger. Velg energigivende farger som gjør deg glad – det skaper også glade hjem. Tips: strå er dekorativt og gratis når du plukker dem selv! 

Denne høsten har vi lyst til å lage en lun og lekker oase som fremmer søvn og gode stunder. Det er ingen grunn til at soverommet skal gjemmes og glemmes bort! Fresh opp rommet du faktisk tilbringer store deler av døgnet i med myke puter og nytt sengetøy. Velg farger i samme fargeskala og skap harmoniske omgivelser hvor du kan gå langt inn i drømmeland. Sov godt!