Gå til hovedinnhold

Bedtime Story - Halvor Bakke

Bedtime Story handler om mer enn å sove godt. Lekkert sengetøy og ny oppredd seng gir følelsen av hverdagsluksus som jeg elsker. Vi sover bort en tredjedel av livet, og det bekrefter hvor viktig det er med omgivelser som gir balsam for sjel og øye.

Min kolleksjon Bedtime Story vil hjelpe deg godt på vei til å skape din egen oase - så gjør det til husets lekreste rom og vis det frem med stolthet - og nyt.


Elegant, klassisk og rikt

Hva er vel en oppredd seng uten alt det andre - som pledd, sengetepper og puter i alle fasonger. En god miks av teksturer som fremhever, komplementerer og gir en følelse av mangfold.

Kolleksjonen byr på en avstemt og elegant fargepalett og mange forskjellige kvaliteter. Det er velur, ull og lin, hvor teknikker som garnfarget vev og håndquiltet søm gir subtile detaljer; elegant, klassisk og rikt. Her kan du velge dine egne favoritter.

De små detaljene

Det er ofte de små tingene som gjør den store forskjellen. Detaljer er det mange av i kolleksjon min, forteller Halvor Bakke, og det har vært så spennende å se at elementene faller på plass - en etter en. Fargene harmonerer, tekstilene gir den gode håndfølelsen og alt er vakkert sammen.