Gå til hovedinnhold

Kathrine Sørland putekolleksjon

I samarbeid med Kathrine Sørland har vi utviklet vår Nordic kolleksjon videre. Kathrine har designet en trendy, lekker og spennende putekolleksjon som passer inn i ethvert hjem.


- Fargeskalaen på putene mine er inspirert etter Nordic møblementet og de fargene jeg ser kommer mye fremover, både i moteverden og interiørverden, forteller Kathrine. Når jeg skal style et antrekk eller et hjem er det to ting som er viktig for meg; balanse og kontraster. Her gjelder alt fra farger, form og ulike stoffer. Ull, velur, grovere stoff og skinn kombinert skaper en harmoni og et spennende, uforutsigbart uttrykk. Blå toner, rustfarger, grått, og mint er alle farger som kan fungere i et hvert hjem.

Enkelt å friske opp stuen

- Som i en basis garderobe med enkle nøkkelplagg har jeg tenkt at denne putekolleksjonen skal tilsvare det samme i hjemmet, fortsetter Kathrine. Basisputer som er enkle og style sammen med alt annet. Bruk gjerne puter med ulike materialer for en fin harmoni. Grått og rustfarger er også fantastisk fint sammmen. Velurputer kombinert med en litt grovere stoffsofa er en favoritt.

Hvordan style din grå sofa?
Se Kathrine Sørland's gode styling tips her!