Gå til hovedinnhold

 

Jensen seng

Søvn er en avgjørende faktor for at vi skal kunne yte maksimalt og nyte livet. Søvn er en forutsetning for liv, en livsviktig tilstand som verken mennesker eller dyr kan overleve mange dager uten.

Det er derfor Jensen har arbeidet i over 70 år for å gi mennesker bedre netter. 

JENSEN® ORIGINALE SONESYSTEM

Jensens sonesystem finnes i alle Jensens senger og er synonymt med merkevaren. Det gir riktig støtte til hele kroppen, når du hviler og sover. Korsryggstøtte, i kombinasjon med myk skuldersone, gir en helt ny søvnopplevelse.

 

MADE IN NORWAY SIDEN 1947

I dag kan Jensen med stolthet kalle seg Europas ledende
merkevare innen senger og madrasser. Deres historie strekker seg tilbake til 14. februar 1947. 

Jensen verner om sine røtter og har siden starten produsert sengene i naturskjønne Svelvik, i Vestfold fylke. «Made in Norway» er et kvalitetsstempel, som vitner om at produktene er av den aller beste kvalitet. Samtidig representerer disse det ypperste innen Skandinavisk design. Jensens historie, arv og tilegnede kunnskap gir de en helt unik kompetanse. 

Les Jensen katatol her >

MED LIDENSKAP FOR HÅNDVERK

Med mer enn 70 års håndverkserfaring ligger Jensen langt fremme i utviklingen av nye produkter og funksjoner. Ved å kombinere  naturinspirerte materialer og tekstiler med et tidløst formspråk, skapes produkter med fantastisk liggekomfort som i tillegg er vakre å se på!


Sengen er så mye mer, enn kun et sted du sover. Den er en del av livet og livsstilen vår. Derfor jobber utviklingsavdelingen i Jensen kontinuerlig med å finne nye, innovative løsninger, for hvordan sengen og soverommet kan brukes.