Gå til hovedinnhold

TEMPUR - OPPLEV FORSKJELLEN

Hva om din kropp føles perfekt avslappet og nesten svevende? Tempur-madrasser former og tilpasser seg eksakt din kroppsform og gir en støtte slik at du kjenner deg vektløs.

Det unike Tempur- materialet er mykt der du vil ha det og fast der det behøves, slik at du kan våkne opp uthvilt og klar for dagen som venter.

Uansett vekt, form og liggeposisjon tilpasser Tempur-materialet seg etter din kropp. Dette gir både god støtte og komfort. Akkurat det din kropp behøver.

Tempur-materialet vil natt etter natt, år etter år, tilbakestille seg til sin opprinnelige form. Dette er viktig for å gi deg god komfort og støtte gjennom hele sengens levetid. 

Les Tempur 2018 katalogen her!

FRA VERDENSROMMET TIL SOVEROMMET

Historien begynte da NASA utviklet et trykkavlastende materiale for å gi demping og støtte for astronauter under oppskyting. De trengte et unikt materiale for å jevnt fordele vekt og trykk. Dette unike materialet ble videreutviklet, og senere omtalt som TEMPUR®.

Tempur sine forskere og ingeniører jobber kontinuerlig med forskning og utvikling for å skape senger, madrasser og puter som gir deg din beste nattesøvn.

Tempur er den eneste madrass- og puteleverandøren som er godkjent av NASA og sertisert av stiftelsen US Space Foundation. 

De investerer kontinuerlig i forskning og utvikling for å søke nye innovasjoner innen søvn, og ser til at teknologien og produktene alltid leverer den beste mulige søvnen.

SKILANDSLAGET HVILER PÅ TEMPUR-SENGER

TEMPUR SEALY Norge AS er stolt sponsor av Norges skilandslag i langrenn. Skiheltene ønsket TEMPUR som samarbeidspartner for å kunne forbedre sin nattesøvn, hvile og restitusjon.

Landslagsløperne har oppdaget fordelene ved å hvile på TEMPUR- senger og -puter, og har ofte med seg sine favorittprodukter på reise.

Produktene er for alle som ønsker den beste kvaliteten på søvn, ikke bare for våre toppidrettsutøvere.

Les mer om hvor viktig søvn er for god presentasjon her!