Gå til hovedinnhold

Wonderland seng - Søvn gjør deg klar for mer

Å velge rett seng er viktig. Det handler tross alt om nattesøvnen din. Med eksperthjelp fra Wonderland hjelper vi deg å finne den Wonderlandsengen som passer best og gir deg den aller beste nattesøvnen.

Når vi har sovet godt, blir det lettere å takle hverdagens utfordringer. Vi får mer energi, større overskudd. Vi gjør oss klar for en ny, innholdsrik dag.

Wonderlands unike egenskaper gjør at kroppen kan hvile lenger i dyp søvn. Sengen gir deg en bedre natt med god søvnkvalitet, avslapning og restitusjon.

Sengene kan tilpasses nøyaktig til deg, som gjør at kroppen kan hvile lenger i dyp søvn. Bohus har også senger med oppbevaring. 

– En god natts søvn legger grunnlaget for alt

Rannveig Aamodt er profesjonell klatrer, fotograf og søvn- ambassadør for Wonderland. Trening og naturopplevelser er hennes store lidenskaper. 

– Sover jeg for lite, blir jeg trøtt og ukonsentrert. Sporten jeg driver med krever ett hundre prosent for at det skal være trygt å holde på. 

Aamodts beste søvnråd er å sørge for at underlaget du sover på passer til kroppen din. Slik kan du sove gjennom hele natten uten å måtte snu deg mange ganger. 

Foto: Terje Aamodt

Klatrer: Rannveig Aamodt