Gå til hovedinnhold

BYGG DIN EGEN SOFA

Leter du etter en sofa som passer perfekt inn i ditt hjem og dekker dine behov? Hos Bohus kan du bygge din egen sofa, slik at du får akkurat den sofaen du drømmer om.

Det er ikke alltid en finner den perfekte sofaen når man leter, hverken når det gjelder størrelse, utseende eller farge. Kanskje vet du ikke helt hva du vil ha, eller kanskje du allerede har sett deg ut en modulsofa, men er usikker på hvilken sammensetning du skal bruke? Svaret er enkelt: Bygg din egen sofa!

Da ser du hvilke muligheter som finnes, slik at du kan bygge den sofaen som passer best der du skal ha den. Og hvis du ikke vet hva slags sofa du egentlig har lyst på, kan du bli litt klokere ved å leke deg blant valgmulighetene. Det gjør det også enklere å tilpasse alle mål til nettopp din stue – og det beste av alt? Du kan designe en sofa som ikke alle andre har.

Bygg den perfekte sofaen til hjemmet ditt

Med Møbeldesigneren til Bohus kan du i ro og mak bygge din egen sofa. Velg blant en rekke ulike modeller og oppsett, og sett sammen en sofa som passer perfekt i din stue eller oppholdsrom. Alle sofaene kommer i flere forskjellige farger og med mulighet for å bytte ut blant annet stofftype, farge og ben. Det er dessuten verken vanskelig eller dyrt.

Ved å bruke Møbeldesigneren trenger du ikke lure på hvor mange seter sofaen skal ha, om det passer best med en hjørnesofa eller om det egner seg med sjeselong eller en pall. Det gir deg også muligheten til å se hvilken stil du liker best – klassisk og tidløs eller moderne og skandinavisk? Prøv deg frem og se selv!

Slik bygger du din egen sofa

  1. Åpne møbeldesigneren – enten på desktop (vi anbefaler å bruke nettleseren Chrome) eller bruk iPad og last ned vår app (iOS).
  2. Start med å velge ønsket serie og sett sammen kombinasjonen som passer deg.
  3. Endre til ønsket armlener, ben, tekstil og tilbehør.
  4. Trykk på "skriv ut" for å lagre ditt møbeldesign som PDF, send på e-post, kontakt butikk eller skriv ut.
  5. Send eller ta med din tegning til din nærmeste Bohus for bestilling.

Disse sofaene kan du bygge

Når du skal bygge din drømmesofa har vi flere ulike modeller du kan velge mellom, som alle er av høy kvalitet og god komfort.

Palma

Modulsofaen Palma er vår bestselger og gir deg store valgmuligheter når du skal bygge din egen sofa. Velg mellom to ulike fasthetsgrader i putene, fem ulike armlener og seks ulike ben. Palma finnes dessuten i et stort utvalg av tekstiler og farger, slik at den kan skreddersys etter ditt ønske.

Design din Palma-sofa her!

Nordic

Nordic er enda en av våre bestselgere – en tidløs modulsofa i skandinavisk stil. Her kan du velge mellom syv ulike armlener, tre ulike ben i fire forskjellige farger, og en rekke tekstiler og farger. Nordic får du også i hud.

Design din Nordic-sofa her!

More

More er en klassisk modulsofa med store valgmuligheter, som blant annet to ulike ryggputer; Day eller Night-puter. Det gjør det enkelt å bygge en sofa som dekker behovene dine når det gjelder komfort. Velg blant åtte ulike armlener, fem ulike benfarger i to forskjellige høyder og mange tekstiler i ulike farger.

Design din More-sofa her!

Fia

Modulsystemet Fia fra den velkjente norske møbelfabrikken Brunstad, er et klassisk og nett modulsystem som passer perfekt i rom og leiligheter der du ikke har så mange kvadratmeter å boltre deg på. Fia har en fast og formstøpt rygg som gir god støtte. Bygg din egen sofa ved å velge mellom ulike moduler, armlener, ben, tekstiler og farger. Du kan også designe din egen Fia lenestol. 

Design din Fia sofa eller hvilestol her!

John

John er et av våre mest fleksible modulsystemer der alle elementene kan fungere alene og stå fritt i rommet, eller settes sammen til akkurat den sofaen du ønsker deg. Setene kan gjøres ekstra dype for enda bedre sitte- og liggekomfort. Sofaen får du i et stort utvalg tekstiler og farger som gjør den enkel å tilpasse ditt hjem og dine ønsker.

Design din John-sofa her!

Stella

Stella er en sofamodell i elegant skandinavisk stil, og er for deg som ønsker å sette din egen signatur på ditt nye møbel. Sofaen har god og fast sittekomfort med et stramt uttrykk, og har ulike valgmuligheter som gjør at denne modellen er enkel å tilpasse ethvert hjem.

Design din Stella-sofa i dag!

Free

Free er et norskprodusert modulsystem med garantert kvalitet og stor valgfrihet. Med Free bygger du din egen sofa etter dine mål og ønsker. Velg mellom ulike moduler og armlener, fast eller myk sittekomfort, egne søm-uttrykk og et rikholdig utvalg tekstiler. Free har et tidløst design som strekker seg fra klassisk til moderne.

Design din Free-sofa her!

Split

Splti hvilestol fra Brunstad har organiske former og utsøkt komfort. Her er det regulering i rygg og nakkepute. 

Design din Split stol her!

Timeout

Møbeldesigneren lar deg også designe din egen Timeout lenestol – en kombinasjon av topp komfort og et vakkert utseende. Design en stol som matcher sofaen du har bygget eller en som fremhever personligheten din. Valget er ditt!

Kom innom din nærmeste Bohus – vi hjelper deg å finne eller bygge din drømmesofa.