Gå til hovedinnhold

DESIGN DITT EGET MØBEL

Leter du etter et møbel som passer perfekt inn i ditt hjem og dekker dine behov? Med Møbeldesigneren kan du i ro og mak bygge sette deg ned og velge blant en rekke ulike modeller og oppsett, og sette sammen et møbel som passer perfekt i din stue eller oppholdsrom. De aller fleste møblene kommer i flere forskjellige farger og med mulighet for å bytte ut blant annet stofftype, farge og ben. Det er dessuten verken vanskelig eller dyrt.

Slik bygger du

1. Åpne møbeldesigneren - enten på desktop (vi anbefaler å bruke nettleseren Chrome) eller bruk iPad og last ned vår app (iOS).

2. Start med å velge ønsket serie og sett sammen kombinasjonen som passer deg.

3. Endre til ønsket armlener, ben, tekstil og tilbehør.

4. Trykk på "skriv ut" for å lagre ditt møbeldesign som PDF, send på e-post, kontakt butikk eller skriv ut.

5. Send eller ta med din tegning til ditt nærmeste Bohus varehus for bestilling.

Timeout

Timeout lenestol, designet av norske Jahn Aamodt og produsert i Skandinavia, er en kombinasjon av topp komfort og et vakkert utseende. Med mer enn 500 stoffer og ulike detaljer får du en unik og perfekt stol som fremheve din personlighet. Lenestolen din kan være alt fra en trofast tjener til hverdagen, til en fargerik kabal som gjør stuen din til et showrom - hver dag.
Timeout lenestol kombinerer topp komfort med et vakkert utseende. Velg mellom 500 farger og ulike detaljer. Kjøp en unik lenestol fra Timeout her.

Design din Timeout-stol her!

Palma

Palma er vår bestselger! Denne modulsofaen gir deg som kunde mulighet til å designe din egen sofa, med store valgmuligheter. Velg mellom to ulike fasthetsgrader i putene, fem ulike armlener og seks ulike ben. Sofaen finnes i en rekke forskjellige moduler og kan skreddersys helt etter eget ønske. Palma kan du få i et stort utvalg av flotte tekstiler og farger, i tillegg til at mange tekstiler er vaskbare. Det gir mulighet for å få en meget komfortabel og prisgunstig sofa som passer perfekt inn i din stue. Palma får du kun kjøpt hos Bohus.

Design din Palma-sofa her!

Nordic

Nordic er en av våre bestselgere! Sofaen er i skandinavisk stil og er en tidløs modulsofa med høy kvalitet og sittekomfort. Sofaen leveres i mange ulike oppsett og moduler slik at du kan bygge din drømmesofa. Syv ulike armlener, tre ulike ben i fire forskjellige farger, og en rekke tekstiler og farger gjør det enkelt å få den perfekte sofaen, akkurat slik du vil ha den. Nordic får du også i hud!

Design din Nordic-sofa her!

More

More er en klassisk loungesofa med store valgmuligheter. Sofaen leveres i en rekke moduler, slik at du kan bygge sofaen som passer perfekt inn i rommet. Du kan velge mellom to ulike ryggputer; Day eller Night-puter. Det gjør det enkelt å få sofaen som dekker dine behov når det gjelder komfort. Velg blant åtte ulike armlener, 5 ulike benfarger i to forskjellige høyder. I tillegg kan du også velge mellom et stort utvalg tekstiler i ulike farger hvor flere er vaskbare.

Design din More-sofa her!

Fia

Modulsystemet Fia fra den velkjente norske møbelfabrikken Brunstad, er et klassisk og nett modulsystem som passer perfekt i rom og leiligheter der man ikke har for mange kvadratmeter å boltre seg på. Systemet gir deg muligheten til å velge mellom ulike moduler, vanger, ben og et stort utvalg tekstiler og farger. Slik kan du skreddersy din egen variant helt etter egne ønsker, mål og behov. Fia har en fast og formstøpt rygg som gir god støtte. Sitteputene er også av høy kvalitet som gir fasthet og god sittekomfort. Ved kjøp av modulsystemet får du 10 års garanti på både rammeverk, sitteputer og ryggputer.

Design din Fia-sofa her!

John

John er modulsofaen for komfort og hygge! Sofaen er vårt mest fleksible modulsystem der alle elementene kan fungere alene og stå fritt i rommet, eller settes sammen - til akkurat den sofaen du ønsker deg. Setene kan gjøres ekstra dype for enda bedre sitte-og liggekomfort. Sofaen får du i et stort utvalg tekstiler og farger. Valgmulighetene gjør sofaen enkel å tilpasse ditt hjem og dine ønsker.

Design din John-sofa her!

Stella

Stella er et byggesystem i elegant skandinavisk stil. Velg mellom 3 forskjellige armlener, 4 beinvarianter, løst eller fast trekk og over 350 ulike stoffer. Med Stella har du to valg når det gjelder sittekomfort; Standard Comfort og Classic Comfort. Standard Comfort er myk og god med et løst og mykt uttrykk. Classic Comfort passer bedre for deg som ønsker en fastere sittekomfort og et strammere uttrykk. De mange valgmulighetene gjør at denne modellen er enkel å tilpasse ethvert hjem gjennom et stort utvalg variasjoner og kombinasjoner. Stella er sofamodellen for deg som ønsker å sette din egen signatur på ditt nye møbel.

Design din Stella-sofa i dag!

Free

Free er en norskprodusert modulsystem med garantert kvalitet og stor valgfrihet. Med Free komponerer du din egen sofa etter dine mål og ønsker. Med stort utvalg av moduler og armlener, fast eller soft sittekomfort, egne søm-utrykk og et rikholdig utvalg tekstiler. Med stor bredde i tekstilvalg kan sofaen strekke seg fra moderne til et klassisk uttrykk. Slik kan Free tilpasses din stil og dine behov. Tidløst design og 10 års garanti', gir deg et godt og trygt møbel i mange år - det ligger i navnet; «Feel Free».

Design din Free-sofa her!