Gå til hovedinnhold

Ukens kampanjeavis

SALG NÅ!

Se kampanjeavisen her.

Bo: nordisk

Skandinavisk design kombinerer det beste fra to verdener: Det stilrene, og det varme.
Hos Bohus finner du møbler og interiør som gir deg et moderne nordisk hjem.

Fargepaletten er dus og dempet, med vakre støvete nyanser av blått, grønt og beige,

og varme, lune toner av rosa og brunorange.

Den nordiske stilen er en av hovedstilretningene til Bohus, og kjennetegnes som ren, ryddig og minimalistisk. Den har et moderne preg med stramme linjer og mye lys. Historisk sett kan vi takke danskene for deres varige og tidløse tilnærming til den nordiske stilen. Vi i Bohus bare elsker denne stilretningen, og utvalget vårt er derav bredt og stort.

Materialene består ofte av naturlige materialer som ull, betong eller tre. Og det minimalistisk formspråket har som regel innslag av natur, naturinspirerte trykk og mønstre som gir tydelige assosiasjoner til Norden.

Den nordiske stilen kan for noen oppleves som litt kjølig og upersonlig, men vi i Bohus ser at det nå beveger seg mot en lunere nordisk stil med varmere fargetoner. Fargene går mot rødbrune, brente toner og mot fersken/hudtoner, noe som er tatt opp i vårt nyeste sortiment.

Vi ser bruk av tyngre tekstiler og ulike materialer i form av brass, velur, marmor, lin og ull. Formene er gjerne runde og gardiner skaper det helhetlige trendbildet. Vi i Bohus gleder oss over alle utstillingene vi skal lage fremover i spennende nordisk stil.

Bli inspirert - les våre artikler

Skap et stilrent hjem med nordisk design

Lyse toner, rene linjer og naturlige materialer. Vi viser deg hvordan du får den nordiske stilen!

Få en nordisk spisestue

4 tips til å skape en nordisk spisestue med rene linjer, lyse toner og naturlige materialer

Nordiske nyheter!

Nordisk design kjent for rene linjer, organiske materialer og lyse toner er nå på vei mot mørkere farger. Se nyhetene våre!