Gå til hovedinnhold

Ukens kampanjeavis

SALG NÅ!

Se kampanjeavisen her.

Rustikk

Den rustikke stilen passer både i byen og på landet. Rustikk kan være fra industrielt uttrykk til landlig eleganse. Stilen er generøs og ujålete og materialer som ubehandlet treverk og skinn er gjengangere, sammen med varme metaller og stein. Fargepaletten er varm og lun, og gir et sjarmerende og koselig preg. Den perfekte stilen for deg som liker en røff, enkel og naturlig stil.

Den rustikke stilen bærer preg av naturfarger blandet med treverk som gjerne har et litt værbitt preg. Jordfargene dominerer og naturmaterialer som lin, bomull, skinn og hamp skaper rolige og harmoniske rom. Linjene og formene er enkle og grove, og gir derfor den rustikke følelsen. Stilen har også et lett eksotisk preg, noe vi i Bohus syns er en spennende tvist.

Vi i Bohus ser at fargetonene er varme med mettede, jordaktige og ikke fullt så komplekse farger. Det er mye naturmaterialer i årets sortiment, blant annet kurv, treverk, skinn, lin, ull og keramikk. Bruk av etniske elementer er også en del av trenden, ogg ikke glem store grønne planter til å pryde interiøret. Vårt utvalg innenfor rustikk er stort og bredt så kom gjerne innom våre butikker og rådfør deg med våre fagspesialister hvis du er i tvil om valg og stilretning.

Bli inspirert - les våre artikler

Slik skal spisebordet se ut i år

Spisebordet er gjerne et samlingspunkt i hjemmet. I denne trendguiden har vi samlet årets mest populære spisebord. Se alle spisebordene her.

Bli inspirert av fargen olivengrønn

Grønnfargen har mange gode egenskaper, den livner opp samtidig som den gir ro til hjemmet. Se hvordan du kan bruke fargen!

Gi hjemmet varme med myke lammeskinn

Lammeskinnets kanskje største oppgave er å gi varme. Enten det er ute en sen sommerkveld eller i godstolen forran peisen. Lammeskinnet har derimot mange flere bruksområder.