Gå til hovedinnhold

Bo: rustikk

Den rustikke stilen hos Bohus kan passe til alle hjem. Stilen kan gå fra det bohemske til landlig eleganse. Stilen er generøs med naturlige materialer som ubehandlet treverk og skinn, sammen med keramikk. Fargepaletten er varm og lun, og gir et sjarmerende og koselig preg. Den perfekte stilen for deg som liker en røff, enkel og naturlig stil både hjemme og på hytta. 

Den rustikke stilen bærer preg av varighet, tradisjon og godt håndverk. Stilen skal være naturlig - med ulike typer treverk. Nytt for sesongen er de fine rottingmøblene vi har fått inn i sortimentet. Naturmaterialer som bomull, tre, skinn, lin, ull og keramikk skaper rolige og harmoniske rom. Linjene og formene er enkle men grove - det gir den rustikke følelsen. Stilen har også et lett bohemsk preg, noe vi i Bohus synes er en spennende tvist. Vårt utvalg innenfor rustikk er stort og bredt så kom gjerne innom våre butikker og rådfør deg med våre fagspesialister hvis du er i tvil om valg og stilretning.

Formspråket er robust og den taktile opplevelsen er viktig. Du skal få lyst til å kjenne på materialene. Sammen med puter og strikkede pledd, gir det en landlig, men tidsriktig stil. Med fleksible spisebord, både avlange og runde og med behagelige spisestoler vil du sitte lenge til bords sammen familie og gode venner. Møblene skal være perfekte til ditt bruk! Vi ser også at naturens grønne nyanser flytter inn i mange hjem og gir assosiasjoner til det varige og ekte. Hjemmet virker betryggende med den grønne paletten - det gir en deilig følelse av å være i skogen. Grunntonen er tidløs, langsiktig og speiler en tid hvor varighet verdsettes til fordel for skiftende trender.

Naturen kaller! Naturens egen fargepalett er alltid trygge fargevalg som kan gi deg følelsen av skogens ro hjemme hos deg selv. Grønntoner fra skog og grønne enger, blåtoner fra himmel og hav, og beigetoner fra sanden vil de fleste være fortrolige med. Du føler deg hjemme i disse fargene, fordi vi er så vant til å se dem ute i naturen. Og i denne forandringens tid har nettopp det å ta seg en tur ut i naturen for mange blitt en større og mer naturlig del av dagliglivet, som gir både økt livskvalitet og ro i sjel og sinn.

Bli inspirert - les våre artikler

Gi hjemmet varme med myke lammeskinn

Lammeskinnets kanskje største oppgave er å gi varme. Enten det er ute en sen sommerkveld eller i godstolen forran peisen. Lammeskinnet har derimot mange flere bruksområder. 

Bli inspirert av fargen olivengrønn

Grønnfargen har mange gode egenskaper, den livner opp samtidig som den gir ro til hjemmet. Se hvordan du kan bruke fargen!

Slik skal spisebordet se ut i år

Spisebordet er gjerne et samlingspunkt i hjemmet. I denne trendguiden har vi samlet årets mest populære spisebord. Se alle spisebordene her.