Gå til hovedinnhold
INSPIRASJON

VARME VINTERHJEM

Nå er tiden inne for å skape en varm og lun hule man kan kose seg i, mens frosten og kulden siger sakte på utenfor vinduene. For å få det varme uttrykket kan du være raus med tekstilene – mønstret sengesett og puter i forskjellige farger er med på å myke opp og skape en avslappende atmosfære. Og husk - det er viktig å la de varme fargene dominere og bruke de kalde i mindre porsjoner for å sikre et varmt vinterhjem. 

Stuen er for mange det lune og koselige stedet i hjemmet hvor man kan lene seg tilbake og virkelig slappe av. En lun og varm stue med en komfortabel sofa som du kanskje kan ligge i, trenger ikke stå i kontrast til stil og eleganse. Ta utgangspunkt i sofaen og skap stemningen med de mindre interiørproduktene som dekor, puter og lys.

For en lun og varm samlingsplass, bruk varme tekstiler og gjerne en spisesofa. Den rustikke stilen er ofte også den som gir det mest lune uttrykket. Det er jordnært, ekte og ujålete og treffer mange av oss rett i sjelen med sitt ærlige, avslappede preg. Bruk gjerne et stort teppe under spisestuen for å lage en naturlig ramme rundt måltidet. Og husk - ingenting skaper mer varme enn åpne flammer! Bruk lykter, telys og lysestaker for ekstra varme i vinterhjemmet. 

Skap ro i hjemmet med jordfarger. Hvis du vil ha et rolig uttrykk, kan du velge vaser, bilder og lykter i samme fargeskala som møblene og veggene. Det gir et gjennomført uttrykk og unngår at rommet blir rotete. Kombiner gjerne materialer som tre, keramikk og spennende tekstiler i ull, bomull og skinn for et lunt og tidsriktig uttrykk.