Gå til hovedinnhold

Jul på bruket – Gaver og innpakning. Episode 2

Det er desember og vi er på vei inn i julehøytiden. Få tips til hvordan lage en smakfulle hjemmelagde gaver med Halvor Bakke i webserien ” Jul På Bruket”.

04.12.2016

I episode 2 inviterer Halvor Bakke matblogger Ida Gran Jansen til bruket, hvor de sammen lager smakfullt julegodteri. Hjemmelagde julegaver er personlig og blir som regel godt tatt i mot av mottakeren. Halvor deler også tips til julegaveinnpakning hvor det enkle er det beste.

Se Jul på bruket episode 2:

Vil du også smake på julegodteriet? Trykk på linkene å få oppskriftene på Julemusli, Karamellpopcorn og Browniemix!

La deg inspirere av Halvors julehjem:

Ta en nærmere titt på interiøret fra episoden!

Halvor Bakke er også interiørdesigner og i hans nydelige hjem er møbelkolleksjonen hans "Signature Collection by Halvor Bakke" godt representert. Møblene er klassiske og tidløse. Kollekjonen består av det meste du trenger til spisestuen og stuen. Ta en titt i Signature Collection by Halvor Bakke katalogen her.

Wagner stol / lammeskin / kurv i flett / julestrømpe / Signature Collection by Halvor Bakke 900 stol / Signature Collection by Halvor Bakke Sisal teppe

Det enkleste er det beste. Halvor Bakke foretrekker enkel og pen innpakning. Ensfargede papir med silkebånd / jute tråd er alt hva du behøver til årest pakker.

Ute ønsker et julepyntet inngangsparti gjestene velkommen. Det er pyntet med vintergrønne vekster i krukker og kurver og lyslykter er pyntet med mose og lys.

Lausanne stol / SaueskinnHemingway lanterne / Mira krukke

Et hyggelig inngangsparti er også godt å komme hjem til selv. Gjør det ekstra innbydende ved spesielle anledninger, hvor krukker med grønne vekster, lyslykter, et sted å sitte med pels og pledd er hva som ønsker deg og gjestene dine velkommen.

 

Få julegavetips!

1 Thorbjørn Egner pyntepute 299,- 2 Thorbjørn Egner sengesett fra 179,- 3 Hemingway lanterne 1299,- 4 Rita pledd 479,- 5 Pure kuvertsett 699,- 6 Rocks Stormlykt 419,- 7 Rocks telykt 239,- 8 Boblen vase 579,- 9 Wagner Stol 2699,- 10 Mile in woods poster 299,- 11 Rocks lampe 2990,- 12 Gavekort

 

Om jul på bruket!

I 4 episoder får vi bli med og oppleve den hellige adventstiden sammen med Halvor Bakke, på hans vakre småbruk, Traae, utenfor Larvik.

Halvor gir oss tips og ideer for hvordan skape en vakker adventstid som legger til rette for juleforberedelser og alt som hører julen til. I tillegg får vi påfyll av vakker ro, vinterstemning og tid til refleksjon over hva som er viktig i høytiden vi nå går inn i.

Programmene sendes hver søndag i advent, og du kan se dem først på Bohus sin Facebook side.

Se første episode Jul på bruket – her